40% των Ανθρώπων Πιστεύει ότι ΔΕΝ Απιστεί αν Κάνει Σεξ με ROBOT!

Κοινοποιήση:

Παρ’ όλο που ο περισσότερος κόσμος πιστεύει, ότι το σεξ πίσω από την πλάτη του συντρόφου θεωρείται απιστία, πολλοί άνθρωποι φαίνεται να υποστηρίζουν, ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, όταν το άλλο «άτομο» είναι ρομπότ.

Μία νέα έρευνα, που πραγματοποιήθηκε από την υπηρεσία Online Streaming του «Now TV» στο Ηνωμένο Βασίλειο, αποκάλυψε ότι 1 στους 3 Βρετανούς θα έκανε σεξ με ρομπότ και μάλιστα το 40% δεν θα αντιλαμβάνονταν αυτή την πράξη ως εξαπάτηση του συντρόφου.

Αποκαλύφθηκε επίσης, ότι το 39 % των πολιτών στο Ηνωμένο Βασίλειο πιστεύουν, ότι μόλις σε 34 χρόνια ο κόσμος θα αρχίσει να συνάπτει σχέσεις με ρομπότ αντί για ανθρώπους. Παρ’ όλα αυτά, 1 στους 3 δήλωσε ότι θα «τρομοκρατούνταν», εάν μάθαινε ότι ένας από τους φίλους του έκανε τώρα σχέση με ένα ρομπότ, ενώ το 16% ισχυρίστηκε, ότι θα προσπαθούσε να τον πείσει να το εγκαταλείψει. Επιπλέον, σχεδόν οι μισοί συμμετέχοντες (48%) απάντησαν, ότι θα αισθάνονταν λιγότερες ενοχές να πραγματοποιήσουν τις πιο «σκοτεινές» τους επιθυμίες με ένα ρομπότ.

Η έρευνα έρχεται σε μια περίοδο όπου η «Lumidolls», μία μεγάλη εταιρεία κατασκευής ρομπότ του σεξ, ανακοίνωσε ότι ετοιμάζεται να εγκαινιάσει στο Ηνωμένο Βασίλειο μία νέα μπουτίκ με εκδιδόμενα ρομπότ του σεξ.

Οι ειδικό τόνισαν ότι ο πολλαπλασιασμός αυτών των «μπουτίκ», αλλάζει τον τρόπο με τον ο οποίο ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται το σεξ (το σεξ ως «τεχνολογικό μέσω ψυχαγωγίας»). Συγχρόνως, οι επιστήμονες ανέδειξαν την ανάγκη καθορισμού ηθικών ορίων στη χρήση των ρομπότ του σεξ, έτσι ώστε ο κόσμος να είναι έτοιμος να τα ενσωματώσει στην καθημερινότητα του μέσα στις επόμενες δεκαετίες.

Πηγή: www.dailymail.co.uk/

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Τι είναι το φετίχ; Μάλλον όχι αυτό που νομίζετε!

Τι είναι το φετίχ; Μάλλον όχι αυτό που νομίζετε!

Για τους περισσότερους άνδρες η εικόνα ε...

Περισσότερα

​Σεξ με …φυτά!

​Σεξ με …φυτά!

ετε ακούσει για σεξ με ρομπότ, για σεξ μ...

Περισσότερα