Ψηφιακές Χριστουγεννιάτικες Ευχές!

Κοινοποιήση:


Τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά γεφυρώνουν την αδυναμία, την ελπίδα και την αγάπη μεταξύ των ανθρώπων που μέσα στη ζωή τους φαίνεται ότι χάνονται και υποκύπτουν μπροστά στην τεχνολογία και την ανωνυμία του «εδώ και τώρα» και του «είμαι μόνος και καλύτερος».

Οι γιορτές μας δείχνουν ξεκάθαρα ότι ο άνθρωπος χωρίς τον άνθρωπο δεν μπορεί να ζήσει. Τα ψηφιακά συστήματα μας διευκόλυναν την ζωή και μας δυσκόλεψαν τη σκέψη. Μας έκαναν πλουσιότερους στην πληροφορία και φτωχότερους στο πνεύμα. Μας δικτύωσαν μεταξύ μας και μας έκρυψαν τα αληθινά μας πρόσωπα.

Το φως των Χριστουγέννων είναι εδώ, η Νέα Χρονιά γυρίζει σελίδα, ο χρόνος τρέχει για όλους μας, η ψυχή και τα συναισθήματά μας, ας μην υποκύψουν στο κάλεσμα του ψεύτικου καθρέφτη και της ανθρώπινης κρίσης. Η ανάσα των Χριστουγέννων, ας γίνει για όλους μας το οξυγόνο της ζωής μας. Μάθε να αγαπάς έναν άνθρωπο και μάθε να κλείνεις ένα computer όταν νομίζει… ότι γίνεται φίλος σου.

Χρόνια Πολλά σε όλους μας και Χρόνια Πολλά σε εμάς που ακόμη προσπαθούμε να κρατήσουμε τον άνθρωπο όρθιο και την αγκαλιά γεμάτη…

Καλά Χριστούγεννα!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ

Μια Χριστουγεννιάτικη εικόνα!

Μια Χριστουγεννιάτικη εικόνα!

Τα Χριστούγεννα έφτασαν! Τα φώτα στις βι...

Περισσότερα

Η σιωπή των Χριστουγέννων

Η σιωπή των Χριστουγέννων

Λαμπιόνια, καμπάνες, χρώματα και ανάμεικ...

Περισσότερα

10+1​ Οφέλη της Αγκαλιάς

10+1​ Οφέλη της Αγκαλιάς

«Δώσε μου μια αγκαλιά!» Πόσες φορές αλ...

Περισσότερα