"Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των Νέων"-4ο Πανελλήνιο Σεμινάριο Ψυχοσωματικής στην Μαιευτική Γυναικολογία.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το από τον κ. Θεοχάρη Ταντανάση, Καθηγητή Μαιευτικής – Γυναικολογίας.

Ας μην ξεχνάμε πως ο άνθρωπος δεν είναι μόνο σώμα, δεν είναι μόνο ψυχή. Είναι συνδυασμός όλων αυτών των στοιχείων, όπου η αλληλεπίδρασή τους συμβάλλει στην σωματική, πνευματική αλλά και ψυχική του υγεία. Γι αυτό, χρειάζεται συνδυασμός ειδικοτήτων για μία ολιστική προσέγγιση!

Αλληλένδετα εύστοχα θέματα, από νεότερα δεδομένα στην αντιμετώπιση της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης που κάνει αναγκαία την σεξουαλική διαπαιδαγώγηση ως τρόπο πρόληψης αλλά και σωστής πληροφόρησης και γνώσης γύρω από τα σεξουαλικά ζητήματα, την ανάγκη η γυναίκα να γνωρίζει το σώμα της και να καταλάβει την σημασία του πυελικού εδάφους, ο ρόλος του οικογενειακού προγραμματισμού αλλά και η κατάθλιψη της εγκυμονούσας, από τον καρκίνο του μαστού και τον χρόνιο πόνο έως την ακράτεια ούρων, όπως και η συμβολή του πλαστικού ώστε η γυναίκα να αισθανθεί όμορφα με την εικόνα της και κατ’ επέκταση με τον εαυτό της, ήταν κάποια από τα θέματα που αναπτύχθηκαν.

Ευχαριστώ για την πρόσκληση και την τιμή να παρευρεθώ και εγώ ανάμεσα στους εξαιρετικούς ομιλητές και ομιλήτριες.
Συγχαρητήρια για την επιτυχημένη εκδήλωση!!!

https://marinamoscha.wordpress.com/ - https://www.facebook.com/marinamoscha
Ανάμεσα στους ομιλητές και η Μαρίνα Μόσχα, συνεργάτιδα του Θάνου Ασκητή, Μ.Α. Κλινικής Ψυχολογίας - Ψυχοθεραπεύτρια, θα μιλήσει για την "Σεξουαλική Διαπαιδαγώγηση των Νέων", Σάββατο 9 Ιουνίου, στο Electra Palace στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε όλες τις ομιλίες