Κύκλος βιωματικών σεμιναρίων: "Μιλάμε μεταξύ μας;"


Το Ιατρικό Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας με πρόεδρο τον Δρ Θάνο Ασκητή, διοργανώνει σειρά μικρών βιωματικών σεμιναρίων με τίτλο «Μιλάμε μεταξύ μας;».

Συχνά ερχόμαστε αντιμέτωποι με προβλήματα στις σχέσεις μας, ασυνεννοησία, ρουτίνα, κακή σεξουαλική ζωή, απόσταση... Ως αποτέλεσμα αντί να αναζητούμε λύσεις, επιρρίπτουμε την ευθύνη ο ένας στον άλλον, θυμώνουμε, απελπιζόμαστε, αναρωτιόμαστε που πήγε ο έρωτας. Σκοπός του σεμιναρίου είναι να κατανοήσουμε τους κώδικες επικοινωνίας που χρησιμοποιούμε και να αναγνωρίσουμε τα βασικά λάθη που κάνουμε στη προσπάθεια μας να προσεγγίσουμε τους άλλους. Περαιτέρω θα συζητηθεί ο γονεϊκός ρόλος, που με τις δικές του ευθύνες και δυσκολίες, συχνά παρεμβαίνει στη δυαδική σχέση του ζευγαριού. Στόχος, να βγούμε από τα αδιέξοδα και να αναζητήσουμε εποικοδομητικές λύσεις που θα βελτιώσουν τη ποιότητα της σχέσης μας!

Τα θέματα που θα αναπτυχθούν είναι:

  • Η έννοια του ζευγαριού
  • Επικοινωνία
  • Σεξουαλική ζωή
  • Γονεϊκός ρόλος

Τα σεμινάρια θα διεξαχθούν την Παρασκευή 21 και το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014, με συνολικό κόστος 120 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Ιατρικού Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας στα τηλέφωνα 22.45.95.55 και 22.45.95.56. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε όλα τα σεμινάρια