Νέο Σεμινάριο: "Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;"

Το Ιατρικό Κέντρο Σεξουαλικής Υγείας με πρόεδρο τον Δρ Θάνο Ασκητή, ανακοινώνει την έναρξη εγγραφών για το διήμερο βιωματικό σεμινάριο με τίτλο:

«Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα;»

Μέσα στη μακρόχρονη σχέση του γάμου ο έρωτας χάνεται ή μάλλον τον αφήνουμε να χαθεί. Βολευόμαστε μέσα στην λογική ότι «όλα τα παντρεμένα ζευγάρια έτσι είναι» ή «μετά από τόσα χρόνια τι περιμένεις;». Σταματάμε να μιλάμε, να ακούμε, να προσπαθούμε, να διεκδικούμε… Υπάρχουν και εκείνοι που πραγματικά προσπαθούν αλλά απελπίζονται όταν ο άλλος δεν ανταποκρίνεται. Είναι όμως αυτή μια μοιραία κατάληξη που πρέπει ο άνδρας και η γυναίκα να υπομένουν στωικά ή τελικά είναι στο χέρι μας να διεκδικούμε την ποιότητα και την ζωντάνια στη σχέση, την επικοινωνία και τη σεξουαλική μας ζωή;

Το σεμινάριο θα έχει διάρκεια 8 ωρών και θα διεξαχθεί την Παρασκευή 28 και το Σάββατο 29 Μαρτίου 2014. Το κόστος και για τις δύο ημέρες θα ανέρχεται στα 120 ευρώ.

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Ιατρικού Κέντρου Σεξουαλικής Υγείας στα τηλέφωνα 22.45.95.55 και 22.45.95.56. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δείτε όλα τα σεμινάρια